Huvudsponsorer


Moridge

Ren kärlek till din företagsbil

Moridge® erbjuder det ultimata paketet för dig med företagsbil. Allt för att bibehålla bilens värde utan att du behöver lyfta ett finger.

Besök Moridge.se

TV Sport och Event

 

Marknadens mest effektiva exponering.

TV-Sport & Event AB arbetar med reklam- och eventrättighter mot tv-sända idrottsevenemang. Vi har som huvudfokus Allsvenskan i Fotboll och Elitserien i Hockey. Utöver dessa två seriesystem arbetar vi även med större enskilda evenemang och tv-program.

 

Besök tvsportevent.com

Daniel Karlsson Transport AB

 

Vi tar hand om dina transporter

Ett åkeri som grundades år 1998 och som har växt från ett fordon och en anställd till 11 fordon och 15 anställda. De två största uppdragsgivarna är DHL och Maserfrakt. Vi jobbar med transporter i och kring Örebro samt utför även fjärrtrafik, se mer under transporter.

 

Besök dktransport.se

Hemmalagret

 

Hemmaprodukter av bästa kvalitet i både butik och på webben

Vi lägger fokus på snabba leveranser på våra bästsäljande produkter, och har därför vårat stora och välfyllda lager i ansluting till butiken.

 

Besök hemmalagret.se

Mobiled Sweden AB

Mobiled är er starka och flexibla samarbetspartner inom den moderna LED-tekniken. Vi erbjuder mobila lösningar för event/scen och kan med kort varsel infinna oss där eran tänkta målgrupp befinner sig.

Besök mobiled.se

Tetab Print Solutions

Våra kunder består av reklambyråer, andra tryckerier som upptäckt vår unika efterbehandling, samt företag
som vill ha en pålitlig och kreativ partner inom projektledning, originalhantering, bildbearbetning,
tryckning och kampanjproduktion.

 

Besök tetab.se

Koon

 

Oavsett om du vill ta del av vårat paketerbjudande på fasta utomhusskyltar i Örebro , våra mobila rullande reklampelare eller om du har egna ideér så hjälper Koon dig med all typ av utomhusreklam.

 

Besök koon.se

TS Reklam

 

T&S Reklam erbjuder produktlösningar inom profilreklam. I vårt sortiment hittar ni allt från profilkläder, presentreklam till profilprodukter. Produkterna är handplockade för att säkra hög kvalité och förmånliga priser. Vi hjälper gärna ert företag att profilera sig på ett professionellt sätt.

 

 

Besök tsreklam.se

Gillar du vad du ser?

Är du intresserad av att sponsra oss ?

Kontakta oss idag