Om Föreningsrabatten

Föreningsrabatten – Vi tillsammans

Ett rabatthäfte med erbjudanden från en stor mängd näringsidkare till förmån för föreningslivet.

Syftet med rabatthäftet är att erbjuda konsumenten fördelaktiga lokala erbjudanden kombinerat med andra erbjudanden som är av intresse för de allra flesta.

Grundidén är att våra rabatthäften skall innehålla mycket förmånliga erbjudanden samt att de ska vara i ett behändigt format. De skall vara enkla att alltid ha med, i till exempel plånboken eller fickan.

Föreningsrabatten kostar 100 kr styck och din förening, lag eller skolklass erhåller hela 50 kr per sålt häfte.

Inget krav på säljtid.

Priset på rabatthäftet gör att det är lättsålt, konsumenten får MYCKET tillbaka för en billig penning, vilket innebär att din förening, lag eller skolklass har goda möjligheter att utöka sin kassa.

Kontakta oss idag om din förening är intresserad.

För Föreningar

Säljs till förmån för föreningar av alla slag.

Det finns inget krav på minimiantal, såväl stora som små föreningar är välkomna att sälja Föreningsrabatten – Vi tillsammans.

Om inte hela föreningen säljer så går det bra om bara en del av föreningen gör det.
Helt enkelt, alla som vill kan sälja och tjäna pengar på Föreningsrabatten.

Vi hjälper er med utbildning, säljtips och support. Allt för att ni ska kunna sälja Föreningsrabatten på bästa möjliga vis.

Nyheter 2015

– Vi har startat en webbshop där vi säljer Föreningsrabatten. 10 kr per sålt häfte via webbshopen går oavkortat till Barncancerfonden. Se vår insamling här

– Eftersom vår främsta hjärtefråga är föreningslivet i Örebro län så har vi grundat Föreningsrabattens Pott. Dit skänker vi 10 kr per sålt häfte som säljs via vår webbshop.

I slutet av året delas den ut till någon av våra säljande föreningar eller lag som har ansökt om Potten på vår hemsida.

(Detta sker på ett event där vi lanserar Föreningsrabatten 2016.)

– Vi har arbetat fram en ny attraktiv logotype.

Erbjudanden

Vi hoppas att ni ska finna våra erbjudanden attraktiva. Vår ambition är att ni ska få precis det ni efterfrågar till rätt kvalitet och att ni ska uppleva våra produkter eller tjänster som mycket prisvärda.

Vi alla kan hjälpas åt att få vår lokala byggd, våra arbetstillfällen, våra företag och våra föreningar att utvecklas i en positiv riktning.

Besök oss på Facebook
Följ oss